Διαμονή - Αγορά - Θραψίμι

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Διαμονή - Αγορά

Το Χωριό μας διαθέτει:

Μία καφετέρια όπου μπορείτε να απολαύσετε όλων των ειδών τους καφέδες (π.χ. Fredo, cappuccino, espresso, ελληνικό κ.α.) και των ποτών, παραδοσιακό τσίπουρο του Χωριού αλλά και τυποποιημένο διάφορα cocktails, παγωτά, αναψυκτικά κ.α.

Ένα καφενείο - παντοπωλείο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε αναλώσιμα είδη οικιακής χρήσης ή να απολαύσετε καφέ, τσίπουρο, μπύρα κ.α.

Μία Κρεπερί - Πιτσαρία - Καφέ με όνομα "Μέλυδρον" οπου μπορείτε καθ' όλη την διαρκεια της ημέρας να απολαύσετε Κρέπες - Πίτσες - Μακαρονάδες όλων των ειδών τους καφέδες και των ποτών, παραδοσιακό τσίπουρο του Χωριού αλλά και τυποποιημένο διάφορα cocktails, παγωτά, αναψυκτικά κ.α.

Ένα Κρεοπωλείο - Ψησταριά όπου μπορείτε είτε να αγοράσετε νωπό φρέσκο κρέας της αρεσκείας σας είτε να φάτε στην ψησταριά όλων των ειδών των κρεατικών.

Ένα ξενώνα με όνομα "Μενελαίς". Ο ξενώνας αποτελείται από 7 πλήρως εξοπλισμένα δίχωρα διαμερίσματα, όπου η ποιότητα των υποδομών και η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού